Formen er en faktor

Vælg mellem tre typer høreapparater

RITEapparater

RITE står for ‘receiver in the canal’. Det er et apparat hvor højttaleren sidder inde i øret. Denne type er klart den mest populære.

Læs mere her

BTEapparater

‘Behind the ear’ apparater går også under navnet BTE som betyder bag øret apparater. I denne type er al elektronikken bag øret.

Læs mere her

ITEapparater

ITE er in-the-ear, hvilket betyder ‘i øret-apparater’.
Denne type bliver oftest speciallavet efter en afstøbning af øret.

Læs mere her

RITE høreapparater

RITE apparater er den type af apparater, som langt de fleste bruger nu om dage. RITE står for receiver-in-the-canal (højttaler-i-øret) og er egentlig et bag-øret-apparat hvor højttaleren sidder inde i øret, hvilket kommer med en række fordele.

Nogle af disse er, at høreapparaterne typisk er mindre end almindelige BTE apparater (bag-øret-apparater), ledningen som går fra apparat ind i øregangen er tyndere end den sædvanlige luftslange som BTE apparater typisk er udstyret med og derved også en del mere diskret og mere komfortabel.

De fås i forskellige størrelser og med mange forskellige funktioner, blandt andet med bluetooth, telespole, app’s og trykknapper til regulering af lydstyrke og programmer.

Book tid

BTE høreapparater

Disse apparater går også under navnet BTE, som er en forkortelse for behind-the-ear. Ved denne type apparater, er al teknologien indkapslet i en skal som er placeret bag øret, som navnet lyder. På denne er monteret en krog, så den kan hænge på øret, og en prop som sidder inde i øret.

Denne er typisk lavet af akryl og formstøbt efter det enkelte øre, hvilket giver en god og komfortabel pasform. Størstedelen af denne type høreapparater fås med knapper til regulering og med telespole. Langt de fleste fås også med bluetooth og en app, der kan anvendes som fjernbetjening til høreapparaterne.

Book tid

ITE høreapparater

Når al elektronikken er placeret i en skal inde i øret, er der tale om i-øret-apparater, måske også kendt som ITE apparater (in-the-ear).

Typisk bliver de lavet efter det enkelte øre og er altså et custom made eller specialfremstillet produkt. Denne type af høreapparater, er nok den mindst anvendte, men også et af de mest efterspurgte fra nye høreapparatsbrugere, fordi mange har en overbevisning om at det er den mest diskrete type af høreapparater. Det er ikke alle som har succes med ITE apparater, da de er bedst egnede til specifikke høretab.

Book tid

Prisoversigt

Her får du det fulde overblik.

Herunder ser du priserne på vores høreapparater (sætpriser). Du kan prøve vores prisberegner her og læse alt det med småt her.

Platin

Høreapparater med den bedste lydkvalitet!


19.900,-

pr. mdr. fra 208,-


Oticon More 1


Phonak Paradise 90


Signia 7AX / Silk 7X / Styletto 7X


Widex Moment 440


Guld

Mest populære valg. Gode høreapparater til de fleste behov.


16.900,-

pr. mdr. fra 166,-


Oticon More 2


Phonak Paradise 70


Signia 5AX / Silk 5X / Styletto 5X


Widex Moment 330


Signia Active Pro

Sølv

Gode mellemklasse høreapparater.


12.900,-

pr. mdr. fra 124,-


Oticon More 3


Phonak Paradise 50


Signia 3AX / Silk 3X / Styletto 3X


Widex Moment 220


Bronze

Høreapparater som passer til rolig hverdag.


8.900,-

pr. mdr. fra 83,-


Oticon Zircon 1


Phonak Paradise 30Basis

Gode høreapparater til basalt hørebehov.


4.900,-

pr. mdr. fra 41,-


Oticon Zircon 2
Gratis

Basis høreapparater til et simpelt hørebehov.


0,-

pr. mdr. fra 0,-

Widex Moment 110

Alt det med småt…
Alle priser angivet er for et sæt høreapparater efter regionalt tilskud. Alle priser er inklusive 4 års garanti og 4 års service. Hørbart™ Tryghed får du gratis med på alle høreapparater med egenbetaling. Der er intet tillæg for standard oplader til genopladelige høreapparater. Der tages forbehold for fejl i priserne.

Booking

Vi vil elske at få besøg af dig!

Vi har klinik i både Vejle, Viborg og Herning men vi pakker også gerne udstyret og kører forbi dig i hjemmet*.

* Tidsbestilling til hjemmebesøg bookes via telefon eller mail.

Find Hørbart her