Vi kan lave en professionel høreprøve og tilpasse nye høreapparater til dig, trygt og bekvemt i dit eget hjem. Du har stadig muligheden for at vælge mellem markedets bedste høreapparater og for stadig at modtage tilskud til betalingen af høreapparaterne.

I udgangspunktet behøver du ikke forberede noget inden vi kommer og besøger dig. Det vil dog være en god ide at sikre dig, at dine øregange er frie for voks, således at vi kan foretage en korrekt høreprøve.

Hos os sikrer vi dig en professionel hjælp igennem hele processen, så du trygt kan gøre livet Hørbart™ igen.

Personale fra Hørbart laver høretest på en kvindelig kunde.
Hørbart hørespecialist smiler til kunde under høreprøve.

Prisen på høreapparater?

Høreapparater fås i flere prisklasser. Du vælger i dialog med os, de høreapparater som opfylder dine behov og ønsker bedst muligt. Du kan se vores prisoversigt her →

Hørbart er et danskejet og uafhængigt hørecenter, hvilket betyder at vi tilbyder høreapparater fra flere af de førende producenter. Vores sortiment er bredt, men gennemskueligt. Læs mere om de forskellige teknologiniveauer her på siden.

Din livsstil og behov, samt din hørelse er de væsentligste faktorer for hvilke høreapparater vi anbefaler til dig og du er altid med i processen. Er du nysgerrig på vores produkter, kan du læse meget mere om de forskellige høreapparater vi tilbyder på vores side.

Hos os får du altid 4 års garanti, 4 års service samt tryghedspakke.

Bestil tid til høretest hos Hørbart™.

Book tid nu

Booking

Book din tid online

Vi har klinik i både Vejle, Viborg, Herning  og Skanderborg men vi pakker også gerne udstyret og kører forbi dig i hjemmet*.

* Tidsbestilling til hjemmebesøg bookes via telefon eller mail.

Find Hørbart i Herning, Viborg, Vejle og Skanderborg

Det siger kunderne...