Formstøbte ørepropper

Formstøbte høreværn er effektiv beskyttelse mod skadelige støjniveauer. Støjrelateret høretab kan opstå hvis man bliver udsat for kraftig støj én gang, som en eksplosion, eller over lange perioder, såsom brummen af ​​maskiner på en fabrik, hvor du arbejder mange timer dagligt. Ifølge undersøgelser kan brug af standard ørepropper hjælpe, men special-tilpassede høreværn er anbefalet. Med ørepropper, der er støbt ud fra et aftryk af dine ører, får du en perfekt pasform og lukker den skadelige støj ude, mens du stadig kan høre de lyde, du gerne vil høre.

De formstøbte ørepropper fremstilles i allergivenlig medicinsk silikone og akryl og udstyres med 100% akustisk testede membran- og meshfilter teknologi.

Vi kommer meget gerne ud til din virksomhed og tager aftryk til formstøbte høreværn, ved ordre på minimum 6 sæt høreværn.

Forskellige situationer med behov for dæmpning af lyde

Pas på din hørelse

Høreværn anbefales til alle former for støj både privat og på arbejdspladsen, eksempelvis havearbejde med el-værktøj, motorsav og plæneklippere. Folk, der arbejder i erhverv med skadelige lydniveauer over 85 decibel skal i følge loven bruge høreværn og andre erhverv som tandplejere, fabriksarbejde, lufthavnspersonale med flere, bør overveje formstøbte høreværn for at beskytte deres hørelse.

Har dine medarbejdere behov for høreværn til flere medarbejdere, kommer vi gerne ud til arbejdspladsen og tager aftryk. Kontakt os på 7730 5050 hvis du ønsker, at høre mere om hvad vi kan tilbyde din virksomhed.

Book tid

Hvorfor formstøbte ørepropper?

Fordi dine ører er unikke, ligesom dine fingeraftryk, er det kun formstøbte ørepropper, der giver perfekt pasform og ensartet effekt. Du får her et sæt høreværn, der er skræddersyet til netop dine ører. Fordi ører er lige så individuelle som fingeraftryk – der er ikke to øregange som har nøjagtig samme form eller størrelse, og det betyder, at dine ører er helt unikke. Det betyder også, at det kan være en stor udfordring at finde de perfekte ørepropper til dine ører, uanset om du har brug for beskyttelse mod støj eller vand, eller om du er på udkig efter førsteklasses høreværn eller bare et perfekt formet øreprop mens du sover. Når de er lavet korrekt, giver de en tæt pasform, der afspejler hver lille detalje i dine ører, hvilket gør det muligt for dig at bruge dem i længere tid uden at mærke ubehag, irritation eller føle behov for at tage dem ud og rette på dem. De fås med forskellige dæmpningsniveauer, og til forskellige behov og formål. Kraftig støj, impulsstøj, generel støj, musik, jagt og meget andet. Hos Hørbart™ forstår vi, at alle er forskellige. Hvert øre, hver situation og hvert miljø kræver forskellige ørepropper, men også den korrekte dæmpning. Derfor er vi konstant up-to-date på viden om ​​høreværn for at imødekomme dine unikke behov.

Når livet skal forblive Hørbart™.

Billede af en svejser med høreværn til virksomheder.

Høreværn til virksomheder

Hørbart™ forhandler også formstøbte høreværn, som er godkendt til arbejdsbrug. De er kompakte og har et lille håndtag, som gør dem lette at sætte i og tage ud. De kan leveres med en snor så risikoen for at tabe et høreværn på arbejdsgulvet minimeres. Høreværnene er lavet af en blød medicinsk silikone, og støjfiltrene i høreværnene tillader at øret kan trykudligne hvilket betyder, at medarbejderen kan gå med dem hele dagen uden ubehag. De fåes med metaldetektering til virksomheder indenfor fødevareindustrien. Høreværnene kan leveres med et støjfilter som dæmper støjen ulineært. Her dæmpes højfrekvente lyde (f.eks. vinkelslibere og trykluft) mest, mens mellemfrekvente lyde (f.eks. tale og motorer) samt lavfrekvente lyde (f.eks. maskiner) dæmpes mindst. Det gør brugeren i stand til at kommunikere med kollegaer, høre alarmer og lignende, mens arbejdet udføres i omgivelser med et højt støjniveau.

Book tid

Formstøbte ørepropper til jagt

Jagthøreværn fås både med og uden lydforstærkning. Under jagten eller på skydebanen beskytter de din hørelse mod høje lyde over 85 dB fra gevær eller riffelskud. De aktive/elektroniske ørepropper kan forstærke svage lyde med op til 30 dB med en volumenknap, så du tydeligt kan høre byttet i skovbunden eller fuglenes vingeslag. Der er høreapparatsteknologi i, hvilket giver en perfekt lydgengivelse, aktiv reduktion af vindstøj samt retningsbestemmelse af lyden. De er individuelt tilpasset brugerens ører, hvilket giver en høj komfort og gør at du kan bruge beskyttelsesbriller og hue eller hat.
Du kan vælge mellem to forskellige aktive høreværn – Phonak Serenity DP+ og AudioVox Soundscope Pro-Tect I-hunt.

Pris: 1650 kr. for et sæt inkl. aftryk (uden elekstronik).
Fra 5000 kr. for et sæt aktive/elektroniske inkl. aftryk.

Book tid
Billede af en jæger med formstøbte jagtørepropper og jagthøreværn.
Billede af en musiker der spiller guitar på en scene med formstøbte musikørepropper.

Formstøbte musik ørepropper

Denne type høreværn har et lineært dæmpningsfilter, der sikrer at musikoplevelsen ikke ødelægges når man lytter til musik. De sidder perfekt og er tilpasset unikt til brugeren. De kan leveres med et lille håndtag, som letter isætningen og de er lavet af blød medicinsk silikone og filtrene i høreværnene tillader trykudligning, hvilket betyder at brugeren kan gå med dem hele dagen uden ubehag. De fås med flere forskellige filtre med lineær støjdæmpning afhængig af behovet. Støjfilteret dæmper støjen lineært over alle frekvenser, hvilket også gør dem velegnet til brugere med et stort tale- og kommunikationsbehov. Det er muligt selv at skifte filtrene, så man kan ændre den ønskede dæmpning.

Ørepropperne kan også benyttes til andre typer filtre som kan tilkøbes. Således kan de formstøbte propper anvendes til flere forskellige formål.

Velegnede til: Musikere, koncert/festival/cafegæster og medarbejdere, støjfølsomme personer.

Pris: 1650,-
Ekstra sæt filtre: 400,-

Book tid

Formstøbte motorcykel ørepropper

Formstøbte ørepropper til motorcykel og motorsport. De er designet til brug under en hjelm, da de er kompakte og diskrete og derfor ikke er i vejen for hjelmen. De er lavet af en blød medicinsk silikone og er meget behagelige at have i ørerne. Det ulineære støjfilter i høreværnene tillader at øret kan trykudligne, hvilket betyder at brugeren kan anvende dem hele dagen uden ubehag. Højfrekvente lyde som vindstøj dæmpes mest, mens mellemfrekvente og lavfrekvente lyde som tale og motoren dæmpes mindst. Det tillader at brugeren i stand til at anvende hjelmens intercom uden problemer mens man stadig kan høre trafikken, udrykningskøretøjer og ikke mindst motoren.

Ørepropperne kan også benyttes til andre typer filtre som kan tilkøbes. Således kan de formstøbte propper anvendes til flere forskellige formål.

Velegnede til: Motorcyklister, motocross-kørere, cabriolet-kørsel, ved brug af hjelm.

Pris: 1300,-
Ekstra sæt filtre: 400,-

Book tid
Billede af en mand på motorcykel med formstøbte motorcykel ørepropper
Billede af en svejser med høreværn til virksomheder.

Formstøbte ørepropper til arbejde og fritid (maskinstøj)

Disse ørepropper er gode til dig der arbejder i støjende omgivelser. Så er det en god idé at beskytte din hørelse mod skadelig støj med formstøbte ørepropper.

De fåes med tre forskellige dæmpnings-filtre.
Flere forskellige filtre kan tilkøbes. Således kan de formstøbte propper anvendes til flere forskellige formål.

Velegnede til: Håndværkere, fagfolk inden for byggesektoren, gør-det-selv personer, folk der arbejder i industrien med kraftig støj.

Pris: 1300,-
Ekstra sæt filtre: 400,-

Book tid

Formstøbte ørepropper til flyrejser

Det kan være en udfordring at rejse med fly, hvis man har problemer med smerter i ørerne grundet skiftet i kabinetrykket eller støj fra omgivelserne.

Med disse ørepropper, specielt fremstillet til flyrejser kan problemerne afhjælpes.

Velegnede til: Flyrejsende med behov for ro og som har brug for at få lindret smerter fra trykforandringer i kabinen.

Pris: 1300,-
Ekstra sæt filtre: 400,-

Book tid
Billede af mand med ørepropper i ørerne i fly med grøn bog og en kaffekop.
Billede af lyseblå silikone formstøbte ørepropper med dæmpningsfilter fra Phoonak.

Formstøbte svømmepropper

Formstøbte svømmepropper til brug i vand med nyeste filterteknologi. Bevarer relevant lyd og tale med en lav dæmpning, men sikrer at vandet holdes ude.

De er perfekt til alle former for aktiviteter i vand. Er du aktiv svømmer, eller nyder du blot at boltre dig i vandet på motionsplan, har du måske oplevet virkningen af følsomme ører. Du kan måske også være en af mange, der har brug for beskyttelse af øret under bruseren derhjemme.

Dette er personligt formstøbte ørepropper, hvilket sikrer perfekt pasform og komfort. Propperne produceres i blød medicinsk silikone, og skulle du tabe dem, så flyder de oven på vandet.

Velegnede til: Svømmere, dykkere, personer med følsomme ører.

Pris: 1200,- for et sæt, inkl aftryk.

Book tid

Formstøbte sove ørepropper

Vores formstøbte sove ørepropper er specielt tilpasset den enkelte brugers ører og slutter derfor helt tæt. Det bidrager til, at de sidder godt fast ørerne. De er fremstillet i superblødt medicinsk silikone og meget lette, hvilket gør, at man undgår ømme øregange. De dæmper både højfrekvente lyde og irriterende lavfrekvente lyde, som normalt ikke dæmpes af vat og almindelige ørepropper. Så med disse formstøbte sovepropper er det slut med forstyrret nattesøvn.

Pris: 1000,- for et sæt, inkl. aftryk.

Book tid
Billede af en sovende kvinde med formstøbte sove ørepropper.
Billede af Phonak Serenity Choice øreprop med meshfilter.

Standard ørepropper

Har du brug for ro om natten, dæmpning af lyden til koncerter, beskyttelse på jagt eller noget helt fjerde, så har Phonak Serenity Choice ørepropper der passer til dit behov.

Disse standard høreværn kommer i 6 forskellige  slags, med filtre til ethvert behov. I hver pakke er der tre forskellige størrelser. Du sætter blot filteret i den størrelse, der passer bedst i dine ører.

De 5 modeller:

  • Hunting & shooting
  • Music
  • Sleep
  • Comfort
  • Motorsport
  • Work

Der medfølger et smart etui med nøglering, så du kan være sikker på altid at have ørepropperne ved hånden, når du har brug for at beskytte dine ører mod skadelig støj.

Pris: 299,- for et sæt.

Book tid

Booking

Book din tid online

Vi har klinik i både Vejle, Viborg og Herning men vi pakker også gerne udstyret og kører forbi dig i hjemmet*.

* Tidsbestilling til hjemmebesøg bookes via telefon eller mail.

Billede af danmarkskort med orange prikker på Vejle, Viborg og Herning.

Det siger kunderne...