Formstøbte høreværn er effektiv beskyttelse mod skadelige støjniveauer. Støjrelateret høretab kan opstå hvis man bliver udsat for kraftig støj én gang, som en eksplosion, eller over lange perioder, såsom brummen af ​​maskiner på en fabrik, hvor du arbejder mange timer dagligt. Ifølge undersøgelser kan brug af standard ørepropper hjælpe, men special-tilpassede høreværn er anbefalet. Med ørepropper, der er støbt ud fra et aftryk af dine ører, får du en perfekt pasform og lukker den skadelige støj ude, mens du stadig kan høre de lyde, du gerne vil høre.

De formstøbte ørepropper fremstilles i allergivenlig medicinsk silikone og akryl og udstyres med 100% akustisk testede membran- og meshfilter teknologi.

Vi kommer meget gerne ud til din virksomhed og tager aftryk til formstøbte høreværn, ved ordre på minimum 6 sæt høreværn.

Oplever du at du måske allerede har et høretab kan det være du skal kigge på et høreapparat i stedet.

Hørbart hørespecialist lytter fremadlænet til høreapparatbruger.

Pas på din hørelse

Høreværn anbefales til alle former for støj både privat og på arbejdspladsen, eksempelvis havearbejde med el-værktøj, motorsav og plæneklippere. Folk, der arbejder i erhverv med skadelige lydniveauer over 85 decibel skal i følge loven bruge høreværn og andre erhverv som tandplejere, fabriksarbejde, lufthavnspersonale med flere, bør overveje formstøbte høreværn for at beskytte deres hørelse.

Har dine medarbejdere behov for høreværn til flere medarbejdere, kommer vi gerne ud til arbejdspladsen og tager aftryk. Kontakt os på 7730 5050 hvis du ønsker, at høre mere om hvad vi kan tilbyde din virksomhed.

Book tid

Hvorfor formstøbte ørepropper?

Fordi dine ører er unikke, ligesom dine fingeraftryk, er det kun formstøbte ørepropper, der giver perfekt pasform og ensartet effekt. Du får her et sæt høreværn, der er skræddersyet til netop dine ører.

Fordi ører er lige så individuelle som fingeraftryk – der er ikke to øregange som har nøjagtig samme form eller størrelse, og det betyder, at dine ører er helt unikke. Det betyder også, at det kan være en stor udfordring at finde de perfekte ørepropper til dine ører, uanset om du har brug for beskyttelse mod støj eller vand, eller om du er på udkig efter førsteklasses høreværn eller bare et perfekt formet øreprop mens du sover.

Når de er lavet korrekt, giver de en tæt pasform, der afspejler hver lille detalje i dine ører, hvilket gør det muligt for dig at bruge dem i længere tid uden at mærke ubehag, irritation eller føle behov for at tage dem ud og rette på dem. De fås med forskellige dæmpningsniveauer, og til forskellige behov og formål. Kraftig støj, impulsstøj, generel støj, musik, jagt og meget andet.

Hos Hørbart™ forstår vi, at alle er forskellige. Hvert øre, hver situation og hvert miljø kræver forskellige ørepropper, men også den korrekte dæmpning. Derfor er vi konstant up-to-date på viden om ​​høreværn for at imødekomme dine unikke behov.

Når livet skal forblive Hørbart™.

Det siger kunderne...

Booking

Book din tid online

Vi har klinik i både Vejle, Viborg, Herning  og Skanderborg men vi pakker også gerne udstyret og kører forbi dig i hjemmet*.

* Tidsbestilling til hjemmebesøg bookes via telefon eller mail.

Find Hørbart i Herning, Viborg, Vejle og Skanderborg