Formstøbte ørepropper

Formstøbte høreværn er effektiv beskyttelse mod skadelige støjniveauer. Støjrelateret høretab kan opstå hvis man bliver udsat for kraftig støj én gang, som en eksplosion, eller over lange perioder, såsom brummen af ​​maskiner på en fabrik, hvor du arbejder mange timer dagligt. Ifølge undersøgelser kan brug af standard ørepropper hjælpe, men special-tilpassede høreværn er anbefalet. Med ørepropper, der er støbt ud fra et aftryk af dine ører, får du en perfekt pasform og lukker den skadelige støj ude, mens du stadig kan høre de lyde, du gerne vil høre.

De formstøbte ørepropper fremstilles i allergivenlig medicinsk silikone og akryl og udstyres med 100% akustisk testede membran- og meshfilter teknologi.

Vi kommer meget gerne ud til din virksomhed og tager aftryk til formstøbte høreværn, ved ordre på minimum 6 sæt høreværn.

Pas på din hørelse

Høreværn anbefales til alle former for støj både privat og på arbejdspladsen, eksempelvis havearbejde med el-værktøj, motorsav og plæneklippere. Folk, der arbejder i erhverv med skadelige lydniveauer over 85 decibel skal i følge loven bruge høreværn og andre erhverv som tandplejere, fabriksarbejde, lufthavnspersonale med flere, bør overveje formstøbte høreværn for at beskytte deres hørelse.

Har dine medarbejdere behov for høreværn til flere medarbejdere, kommer vi gerne ud til arbejdspladsen og tager aftryk. Kontakt os på 7730 5050 hvis du ønsker, at høre mere om hvad vi kan tilbyde din virksomhed.

Book tid

Hvorfor formstøbte ørepropper?

Fordi dine ører er unikke, ligesom dine fingeraftryk, er det kun formstøbte ørepropper, der giver perfekt pasform og ensartet effekt. Du får her et sæt høreværn, der er skræddersyet til netop dine ører. Fordi ører er lige så individuelle som fingeraftryk – der er ikke to øregange som har nøjagtig samme form eller størrelse, og det betyder, at dine ører er helt unikke. Det betyder også, at det kan være en stor udfordring at finde de perfekte ørepropper til dine ører, uanset om du har brug for beskyttelse mod støj eller vand, eller om du er på udkig efter førsteklasses høreværn eller bare et perfekt formet øreprop mens du sover. Når de er lavet korrekt, giver de en tæt pasform, der afspejler hver lille detalje i dine ører, hvilket gør det muligt for dig at bruge dem i længere tid uden at mærke ubehag, irritation eller føle behov for at tage dem ud og rette på dem. De fås med forskellige dæmpningsniveauer, og til forskellige behov og formål. Kraftig støj, impulsstøj, generel støj, musik, jagt og meget andet. Hos Hørbart™ forstår vi, at alle er forskellige. Hvert øre, hver situation og hvert miljø kræver forskellige ørepropper, men også den korrekte dæmpning. Derfor er vi konstant up-to-date på viden om ​​høreværn for at imødekomme dine unikke behov.

Når livet skal forblive Hørbart™.

Høreværn til virksomheder

Høreværn til virksomheder

Hørbart™ forhandler også formstøbte høreværn, som er godkendt til arbejdsbrug. De er kompakte og har et lille håndtag, som gør dem lette at sætte i og tage ud. De kan leveres med en snor så risikoen for at tabe et høreværn på arbejdsgulvet minimeres. Høreværnene er lavet af en blød medicinsk silikone, og støjfiltrene i høreværnene tillader at øret kan trykudligne hvilket betyder, at medarbejderen kan gå med dem hele dagen uden ubehag. De fåes med metaldetektering til virksomheder indenfor fødevareindustrien. Høreværnene kan leveres med et støjfilter som dæmper støjen ulineært. Her dæmpes højfrekvente lyde (f.eks. vinkelslibere og trykluft) mest, mens mellemfrekvente lyde (f.eks. tale og motorer) samt lavfrekvente lyde (f.eks. maskiner) dæmpes mindst. Det gør brugeren i stand til at kommunikere med kollegaer, høre alarmer og lignende, mens arbejdet udføres i omgivelser med et højt støjniveau.

Book tid

Formstøbte ørepropper til jagt

Jagthøreværn fås både med og uden lydforstærkning. Under jagten eller på skydebanen beskytter de din hørelse mod høje lyde over 85 dB fra gevær eller riffelskud. De aktive ørepropper kan forstærke svage lyde med op til 30 dB med en volumenknap, så du tydeligt kan høre byttet i skovbunden eller fuglenes vingeslag. Der er høreapparatsteknologi i, hvilket giver en perfekt lydgengivelse, aktiv reduktion af vindstøj samt retningsbestemmelse af lyden. De er individuelt tilpasset brugerens ører, hvilket giver en høj komfort og gør at du kan bruge beskyttelsesbriller og hue eller hat.
Du kan vælge mellem to forskellige aktive høreværn – Phonak Serenity DP+ og AudioVox Soundscope Pro-Tect I-hunt.

Book tid
Formstøbte ørepropper til jagt
Formstøbte ørepropper til musikere

Formstøbte ørepropper til musikere

Denne type høreværn har et lineært dæmpningsfilter, der sikrer at musikoplevelsen ikke ødelægges når man lytter til musik. De sidder perfekt og er tilpasset unikt til brugeren. De kan leveres med et lille håndtag, som letter isætningen og de er lavet af blød medicins silikone og filtrene i høreværnene tillader trykudligning, hvilket betyder at brugeren kan gå med dem hele dagen uden ubehag. De fås med 5 forskellige filtre med lineær støjdæmpning. Støjfilteret dæmper støjen ens over alle frekvenser, hvilket også gør dem velegnet til brugere med et stort tale- og kommunikationsbehov. Det er muligt selv at skifte filtrene, så man kan ændre den ønskede dæmpning.

Book tid

Formstøbte motorcykel ørepropper

Formstøbte ørepropper til motorcykel og motorsport. De er designet til brug under en hjelm, da de er kompakte og diskrete og derfor ikke er i vejen for hjelmen. De er lavet af en blød medicinsk silikone og er meget behagelige at have i ørerne. Det ulineære støjfilter i høreværnene tillader at øret kan trykudligne, hvilket betyder at brugeren kan anvende dem hele dagen uden ubehag. Højfrekvente lyde som vindstøj dæmpes mest, mens mellemfrekvente og lavfrekvente lyde som tale og motoren dæmpes mindst. Det tillader at brugeren i stand til at anvende hjelmens intercom uden problemer mens man stadig kan høre trafikken, udrykningskøretøjer og ikke mindst motoren.

Book tid
Formstøbte motorcykel ørepropper
Formstøbte sove ørepropper

Formstøbte sove ørepropper

Vores formstøbte sove ørepropper er specielt tilpasset den enkelte brugers ører og slutter derfor helt tæt. Det bidrager til, at de sidder godt fast ørerne. De er fremstillet i superblødt medicinsk silikone og meget lette, hvilket gør, at man undgår ømme øregange. De dæmper både højfrekvente lyde og irriterende lavfrekvente lyde, som normalt ikke dæmpes af vat og almindelige ørepropper. Så med disse formstøbte sovepropper er det slut med forstyrret nattesøvn.

Book tid

Standard ørepropper

Har du brug for ro om natten, dæmpning af lyden til koncerter, beskyttelse på jagt eller noget helt fjerde, så har Phonak Serenity Choice ørepropper der passer til dit behov.

Disse standard høreværn kommer i 6 forskellige  salgs, med filtre til ethvert behov. I hver pakke er der tre forskellige størrelser. Du sætter blot filteret i den størrelse, der passer bedst i dine ører.

Der medfølger et smart etui med nøglering, så du kan være sikker på altid at have ørepropperne ved hånden, når du har brug for at beskytte dine ører mod skadelig støj.

Book tid

Booking

Vi vil elske at få besøg af dig!

Vi har klinik i både Vejle, Viborg og Herning men vi pakker også gerne udstyret og kører forbi dig i hjemmet*.

* Tidsbestilling til hjemmebesøg bookes via telefon eller mail.

Find Hørbart her