Forskning har påvist, at tinnitus og nedsat hørelse ofte går hånd i hånd. Faktisk er det sådan, at 8 ud af 10 personer med tinnitus også har høretab i større eller mindre grad. Så hvis du har tinnitus, er det en god idé at få testet din hørelse og måske få et høreapparat.

Tinnitus er normalt forårsaget af en underliggende tilstand, såsom aldersrelateret høretab, en øreskade eller et problem med kredsløbet. For mange mennesker forbedres tinnitus med behandling af den underliggende årsag eller med andre behandlinger, for eksempel høreapparater, der reducerer eller maskerer støjen, hvilket gør tinnitus mindre mærkbar.

Tinnitus
Hørbart personale foretager høretest på kunde.

Symptomer

Tinnitus beskrives oftest som en ringen for ørerne, selvom der ikke er nogen ekstern lyd. Tinnitus kan dog også forårsage andre typer fantomlyde i dine ører, herunder summen, brummen, klikken eller hvæsen.

De fleste mennesker, der har tinnitus, har subjektiv tinnitus, eller tinnitus, som kun personen kan høre. Lydene fra tinnitus kan variere i tonehøjde fra en lav brummen til en høj hylen, og du kan høre det i det ene eller begge ører. I nogle tilfælde kan lyden være så høj, at den forstyrrer din evne til at koncentrere dig eller høre ekstern lyd. Tinnitus kan være til stede hele tiden, eller det kan komme og gå.

I sjældne tilfælde kan tinnitus opstå som en rytmisk pulserende eller susende lyd, ofte i takt med dit hjerteslag. Dette kaldes pulserende tinnitus. Hvis du har pulserende tinnitus, kan din læge muligvis høre din tinnitus, når han eller hun foretager en undersøgelse (objektiv tinnitus).

Hos Hørbart.dk er vi specialiseret i at hjælpe mennesker med tinnitus og høretab. Vi tilbyder et bredt udvalg af høreapparater, der måske kan hjælpe med at reducere tinnitus lydene og forbedre din hørelse. Vores erfarne team af hørespecialister kan hjælpe dig med at finde det bedste høreapparat til dine behov og vejlede dig gennem hele processen fra test af din hørelse til tilpasning af dit nye høreapparat.

Så hvis du lider af tinnitus og nedsat hørelse, så tøv ikke med at besøge Hørbart.dk og finde ud af, hvordan et høreapparat kan hjælpe dig med at forbedre din livskvalitet.

Book tid nu

Booking

Book din tid online

Vi har klinik i både Vejle, Viborg, Herning  og Skanderborg men vi pakker også gerne udstyret og kører forbi dig i hjemmet*.

* Tidsbestilling til hjemmebesøg bookes via telefon eller mail.

Find Hørbart i Herning, Viborg, Vejle og Skanderborg

Det siger kunderne...