Bestil en tid til en høretest. Online booking er tilgængelig, når det passer dig. Alternativt kan du ringe til os på 7730 5050 eller sende en mail til hej@hoerbart.dk.

Gratis høreprøve

Hos os eller hjemme hos dig. Vi finder i fællesskab den rigtige løsning til dig, med udgangspunkt i din høreprøve og dine behov. Er du nysgerrig, så læs videre.

Dine nye høreapparater bliver indstillet til dig.

I tæt dialog med dig, indstilles høreapparaterne og lyden rettes til efter dine ønsker og behov. Du får en grundig gennemgang af håndtering og hvordan du passer på høreapparaterne. Du kan læse mere om hvilke høreapparater vi tilbyder her →

Finjustering

Efter du har prøvet høreapparaterne af i cirka 14 dage i dine vante omgivelser, og i netop de situationer du har været udfordret på hørelsen, vil vi gerne se dig til en efterjustering af høreapparaterne. Denne kan foregå enten fysisk eller via telefonen og har til formål at rette lyden til med udgangspunkt i dine erfaringer.

Online finjustering

Som en ekstra service, tilbyder vi online justering og fjernsupport i det omfang dine høreapparater understøtter dette.

Det kan være en smart løsning når du ikke har mulighed for at komme til os, ikke har tid, har behov for at justeret apparaterne i det miljø hvor du oplever udfordringer med at høre, eller noget helt andet. Mulighederne er mange, og det er en super god egenskab, da det ofte gør processen meget mere smidig.

Prisoversigt

Her får du det fulde overblik.

Herunder ser du priserne på vores høreapparater (sætpriser). Du kan prøve vores prisberegner her og læse alt det med småt her.

Platin

Luksuspakken


19.900,-

pr. mdr. fra 208,-


Oticon More 1


Phonak Paradise 90


Signia AX 7


Widex Moment 440

Guld

Mest populære


15.900,-

pr. mdr. fra 166,-


Oticon More 2


Phonak Paradise 70


Signia AX 5


Widex Moment 330

Sølv

Mellempakken


11.900,-

pr. mdr. fra 124,-


Oticon More 3


Phonak Paradise 50


Signia AX 3


Widex Moment 220

Bronze

Så er du dækket godt ind


7.900,-

pr. mdr. fra 83,-


Oticon Zircon 1


Phonak Paradise 30Basis

Et godt basisprodukt


3.900,-

pr. mdr. fra 41,-


Oticon Zircon 2
Gratis

Grundpakken


0,-

pr. mdr. fra 0,-

Widex Moment 110

Alt det med småt…
Alle priser angivet er for et sæt høreapparater efter regionalt tilskud. Alle priser er inklusive 4 års garanti og 4 års service. Hørbart™ Tryghed får du gratis med på alle høreapparater med egenbetaling. Der er intet tillæg for standard oplader til genopladelige høreapparater. Der tages forbehold for fejl i priserne.