Vejen til nye høreapparater

Book tid

Bestil tid til en gratis høretest. Du kan benytte vores online booking, når det passer dig. Du kan ringe til os på 7730 5050 eller sende en mail til hej@hoerbart.dk.

Gratis høreprøve

Du kan altid få en gratis høreprøve – hos os eller hjemme hos dig. Vi finder i fællesskab den rigtige løsning til dig med udgangspunkt i din høreprøve og dine behov.

Hos Hørbart™ bliver du altid mødt af hørespecialister med højt fagligt niveau, som er parat til at hjælpe dig med at gøre livet Hørbart™.

Det første vi gør er at lave en behovsanalyse og efterfølgende en grundig høreprøve for at få afdækket dine ”høre-behov”.

Prøv apparaterne

I nogle tilfælde kan vi udlevere dit høreapparat samme dag – hvorfor du vil få en grundig vejledning i brug og vedligeholdelse af dine høreapparater. Inden du går hjem, har vi aftalt en ny tid, hvor du kommer tilbage og fortæller os om dine oplevelser med høreapparaterne. Her har vi muligheden for – i dialog med dig – at finjustere apparaterne i forhold til dine oplevelser i prøveperioden.

Hos Hørbart™ får du lov til at afprøve dine høreapparater i 14 dage. Det giver dig en mulighed for at afprøve dem i netop de situationer og lydmiljøer, som du før har følt dig besværet i.

Efterjustering

Efter du har afprøvet høreapparaterne i cirka 14 dage i dine vante omgivelser og i netop de situationer, hvor du har været udfordret på hørelsen, vil vi gerne se dig til en efterjustering af høreapparaterne.

Det kan foregå enten fysisk eller via telefonen. Her retter vi lyden til med udgangspunkt i dine erfaringer.

Hos Hørbart™ kan du forvente, at vi først er tilfredse, når du er tilfreds.

Book tid