Frit valg

Vælg mellem to typer høreværn

Formstøbte høreværn

Førsteklasses høreværn. Disse bliver støbt til dine ører og giver en perfekt og ensartet pasform.

Læs mere her

Standard høreværn

Standard høreværn er billigere, men ikke så behagelige og effektive at have på.

Læs mere her

Formstøbte høreværn

Formstøbte høreværn er effektiv beskyttelse mod skadelige støjniveauer. Støjrelateret høretab kan opstå hvis man bliver udsat for kraftig støj én gang, som en eksplosion, eller over lange perioder, såsom brummen af ​​maskiner på en fabrik, hvor du arbejder mange timer dagligt. Ifølge undersøgelser kan brug af standard ørepropper hjælpe, men special-tilpassede høreværn er anbefalet. Med høreværn, der er støbt ud fra et aftryk af dine ører, får du en perfekt pasform og lukker den skadelige støj ude, mens du stadig kan høre de lyde, du gerne vil høre.

De formstøbte ørepropper fremstilles i allergivenlig medicinsk silikone og akryl og udstyres med 100% akustisk testede membran- og meshfilter teknologi.

Vi kommer meget gerne ud til din virksomhed og tager aftryk til formstøbte høreværn, ved ordre på minimum 6 sæt høreværn.

Pas på din hørelse

Høreværn anbefales til alle former for støj både privat og på arbejdspladsen, eksempelvis havearbejde med el-værktøj, motorsav og plæneklippere. Folk, der arbejder i erhverv med skadelige lydniveauer over 85 decibel skal i følge loven bruge høreværn og andre erhverv som tandplejere, fabriksarbejde, lufthavnspersonale med flere, bør overveje formstøbte høreværn for at beskytte deres hørelse.

Har dine medarbejdere behov for høreværn til flere medarbejdere, kommer vi gerne ud til virksomheden og tager aftryk. Kontakt os på 7730 5050 hvis du ønsker, at høre mere om hvad vi kan tilbyde din virksomhed.

Book tid

Hvorfor formstøbte høreværn?

Fordi dine ører er unikke, ligesom dine fingeraftryk, er det kun formstøbte høreværn, der giver perfekt pasform og ensartet effekt. Du får her et sæt høreværn, der er skræddersyet til netop dine ører. Fordi ører er lige så individuelle som fingeraftryk – der er ikke to øregange som har nøjagtig samme form eller størrelse, og det betyder, at dine ører er helt unikke. Det betyder også, at det kan være en stor udfordring at finde de perfekte høreværn til dine ører, uanset om du har brug for beskyttelse mod støj eller vand, eller om du er på udkig efter førsteklasses høreværn eller bare et perfekt formet øreprop mens du sover. Når de er lavet korrekt, giver de en tæt pasform, der afspejler hver lille detalje i dine ører, hvilket gør det muligt for dig at bruge dem i længere tid uden at mærke ubehag, irritation eller føle behov for at tage dem ud og rette på dem. De fåes med forskellige dæmpningsniveauer, og til forskellige behov og formål. Kraftig støj, impulsstøj, generel støj, musik, jagt og meget andet. Hos Hørbart™ forstår vi, at alle er forskellige. Hvert øre, hver situation og hvert miljø kræver forskellige høreværn, men også den korrekte dæmpning. Derfor er vi konstant up-to-date på viden om ​​høreværn for at imødekomme dine unikke behov.

Når livet skal forblive Hørbart™.

Standard høreværn

Har du brug for ro om natten, dæmpning af lyden til koncerter, beskyttelse på jagt eller noget helt fjerde, så har Phonak Serenity Choice høreværnet der passer til dit behov.

Disse standard høreværn kommer i 6 forskellige  salgs, med filtre til ethvert behov. I hver pakke er der tre forskellige størrelser. Du sætter blot filteret i den størrelse, der passer bedst i dine ører.

Der medfølger et smart etui med nøglering, så du kan være sikker på altid at have høreværnene ved hånden, når du har brug for at beskytte dine ører mod skadelig støj.

Book tid

Booking

Vi vil elske at få besøg af dig!

Vi har klinik i både Vejle, Viborg og Herning men vi pakker også gerne udstyret og kører forbi dig i hjemmet*.

* Tidsbestilling til hjemmebesøg bookes via telefon eller mail.

Find Hørbart her